Over Marcin

Hands-on, vanaf de menukaart tot de ingrediënten
Geïnspireerd door zijn reizen en stages naar Vietnam, Cuba, Australië, Zuid-Afrika, Frankrijk en Spanje heeft Marcin zich systematisch the do’s & the don’ts van de betere eethuizen in het hoofd geprent. Evengoed, wat uiteindelijk in de zaal wordt opgediend, is en blijft het resultaat van teamwork. Een goed geolied keukenteam is dan van het allergrootste belang – van de afwasser tot de kelner in de zaal: iedereen draagt zijn steentje bij, terwijl de chef als een volleerd orkestleider synergie en rust brengt in de keuken. En de “orkestleider” coachen en bijstaan, dát is nu net Marcins missie…

Passionele gedrevenheid om keuken- & zaalpersoneel extra te motiveren
Twintig jaar ervaring – met meer dan 16 jaar op sterrenniveau – is een mooi palmares om als kok op terug te blikken. Maar ook als persoon heeft Marcin Beaufort de nodige troeven. Met een klare kijk op het dagdagelijkse functioneren wordt vrijblijvend advies gebracht en wordt het personeel benaderd zoals het een echte people manager betaamt. Door alternatieven aan te reiken, weet Marcin anderen te beroeren, kritisch als het nodig is, doelgericht, efficient en respectvol in zijn werk. Door zijn vakmanschap en ervaring kan hij laten zien hoe het ook anders kan.

Contact