Referenties

Lopende of voltooide opdrachten;

Hotel Noordzee en Spa , Cadzand-bad ,  creëren  en begeleiden van de kaart, advies in keuken en personeelbegeleiding

Mauritshof , Ijzendijke , advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie

Strandpaviljoen Captains paradise Cadzand-bad , advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie

Hotel restaurant D’ouw Schuure st.Anna Termuiden, workshops en advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie

Hotel restaurant Streefkerkse huis, workshop nieuwe technieken

Avidof seminars De pinte Belgie, inspriratieworkshops en nieuwe technieken

La Koer restaurant en bar  Wetteren Belgie, begeleiding opening nieuw restaurant, advies in keuken, bijsturen smaken, presentatie en organisatie, haccp.

Golden heritage, Ursel, olijfolie,  gerechten maken voor advertentie

Yakiniku,  Terneuzen ,verzorgen verschillende bbq workshops in de mencave , basis, culinair, verder regelmatig op pad met yakiniku bbq trailers

Xtreme bbq by Jacco, Breskens, verzorgen diverse feesten, bruiloften en bbqs

Moio beach, Cadzand-bad  advies over keuken organisatie, freelance bijspringen

 

Opleiding

Ter Groene Poorte
Brugge, België

In dienstverband

Sel Gris, Chef Frederik Deceuninck
Duinbergen, België

Maison Vandamme, chef Wim Vandamme
Zeebrugge, Belgie

L’Ortolan, Chef Alan Murchison
Reading, Verenigd Koninkrijk

Le Manoir aux Quat’Saisons, Chef Raymond Blanc
Great Milton, Verenigd Koninkrijk

Kasteel Wittem, Chef Ralf Berendsen
Wittem, Nederland

Château Neercanne, Chef Hans Snijders
Maastricht, Nederland

Kasteel Erenstein, Chef Nico Boreas
Kerkrade, Nederland

Stages

Waterside Inn
Bray, Verenigd Koninkrijk

Manoir Interscaldis
Kruiningen, Nederland

Kaatje bij de sluis
Blokzijl, Nederland

Toine Hermsen
Maastricht, Nederland

Banc
Swansea, Australië

Bathers Pavillion
Balmoral, Australië

Bistro d’Egalieres
Eygalières, Frankrijk

Contact